Bra saker i september

1. Slutar jobba heltid
Får förhoppningsvis ett liv igen
2. Börjar plugga
Är så läskigt taggad just nu, hoppas verkligen att det blir lika roligt som jag tror! Får pirr i magen när jag läser vad momenten innehåller för att allt låter så kul!
3. Eldvittnet kommer ut i pocketformat
Alltså helvete - har aldrig varit taggad på en bok som jag är på den här (läser ju knappt längre). Den släpptes för snart ett år sen och jag har bara gått och väntat på att den ska komma som pocket så jag kan köpa den och läsa den!!!!! Var helt övertygad att den skulle komma innan sommaren så FATTA hur besviken jag blev när jag såg att den skulle komma först i mitten av september... Men nu är det inte länge kvar! Kunde inte sluta läsa de första två böckerna av Kepler så har läskigt höga förhoppningar på den här hehe / mvh nörd
4. DEXTER!!!!!!!!!!!
Säger då bara det.

<3

Livet livet! I ett par veckor har jag mått så fantastiskt bra! Äntligen är augusti här med allt positivt som jag längtat efter. Om bara två veckor åker jag till värmen med mamma och det ser jag fram emot så himla mycket, sen jobbar jag bara en vecka till och sen blir jag student. Och då är det mindre än en månad kvar tills Dexter börjar igen (alltså kan ej sluta tänka på det sen ca två månader tillbaka, är så taggad!!!!) och så blir det höst och det älskar ju jag. Underbart! Ikväll har jag ätit gomiddag på allstar och sett the dark knight rises med fina jobbkompisar och den ägde (och gjorde mig ännu mer taggad på Dexter!!!!!!!!) Det går bra nu!


RSS 2.0