06.36

Känns som att det kan bli goväder idag!


Fantastiskt

Klockan är knappt sju på morgonen och jag har jobbat hela natten men just nu önskar jag att alla fick vara jag och uppleva den här stunden av sol, värme, lugn och fågelkvitter som följer mig på vägen hem. Fantastisk morgon.


21

Nu är jag 21 hela år gammal och Dennis har kommit hem igen så nu mår jag som jag ska må. Kände mig ensammast i världen igår men tur att jag har så fina vänner som kommer över trots att jag är sjuk och jävlig. Ni är bäst allihop, puss och tack!


Sm

Hade ju aldrig i mitt liv kunnat föreställa mig att jag skulle sitta ensam hemma och frivilligt kolla på sm-finalen i ishockey.


Förbannat

Det går fan inte att vinna över Dennis i Monopol.


Måndagsmys

I söndags åt vi påskmiddag hos Dennis farmor och sen sov vi i deras stuga där det var 8 grader hela natten... Måndagen var mysig dock!
Ps. Visst är det kul att jag framställer mig själv som värsta naturmänniskan här på bloggen??


Gårdagens outfit


Påskpynt

Idag har jag storstädat lägenheten, ätit lunch med mamma, fikat med Filippa och pysslat ihop ett påskris. Nu blir det soffmys med Dennis resten av kvällen. Fin dag!


Fjällen via iPhone

Har haft en så fin helg i Hemavan, hade gärna stannat ett par dagar till. Har provat slalom för första gången i mitt liv, överlevde trots en jättevurpa med pajat knä men på't igen nån gång framöver när knät inte gör ont längre. Svinkul var det iallafall! Årets första grill och utomhusöl i solen har jag hunnit med och framförallt har jag tänkt på vilket vackert land vi lever i. Finfint!


RSS 2.0