True poet som liten

Märks att jag föddes med språk och skrivande i blodet. Hittade just dessa fantastiska årstidsdikter skrivna av mig när jag städade ur en låda.

VÅR: Fågeln flyger hem till Sverige tack!
SOMMAR: På sommarn badar man tack!
HÖST: PÅ HÖSTEN SJUNGER MAN TACK!
VINTER: Bilar ska va för siktiga på vintern tack!

Funderar lite över det där med att man sjunger på hösten. Kommer inte fram till något. Det är även skrivet med superstora bokstäver jämfört med de andra. Hm...


:(

Nu ska jag packa ner alla mina älsklingar i lådor.. Vi ses på onsdag eller torsdag mina kära!


Den ljuva ungdomen

Sitter i busskuren på Kylgränd. Jag och sju 18-åringar från Ersboda som ska tillbringa kvällen på 5ive och oroar sig för att inte hinna dit innan det slutar vara gratis inträde. De dricker (på riktigt!) 2,25:or cider och jag känner mig så gammal.


Sambo

Hade gärna haft någon som kunde ha berättat för mig tidigare hur besvärligt det faktiskt är att bli sambo. Hade ingen koll på sånt här som samboavtal och annat men nu med bara en vecka kvar till inflyttning känner jag äntligen att alla bitar börjar falla på plats. Har hittills betat av fyra punkter på min att göra-lista idag, nu blir det lunch med mamma och sen ska jag försöka ordna fyra punkter till så har jag i princip gjort allt jag kan göra innan flytten (förutom att packa då...). Ikväll blir det laserdome med jobbet och jag är SÅ JÄVLA TAGGAD.


Röjer


Levererar som vanligt!

Äh

Varför sluta när man ligger på topp? Gomiddag igår = inte så dålig matlåda idag.


Äta äta äta äta

Tråkig matvecka jag haft eller????
Måndag: Jobbmiddag nr 1 med oxfilé och potatisgratäng osv
Torsdag: Jobbmiddag nr 2 på Evys (random restaurang men sjukt god mat)
Fredag: Familjemiddag på Invito
Lördag: Fläskfilé och potatisklyftor hos Dennis mamma
Söndag: -18 grader ute = supergod värmande soppa hos Lotta med chokladfondant till efterrätt

Känns svårt att toppa detta till veckan. Men om sjutton dagar kan jag laga fabulösa maträtter i mitt eget kök!!!! Imorgon ska jag stiga upp 06.30 istället för 05.10, skönt med sovmorgon på min enda lediga dag.. :-)))))

Thailand


Nä men ja ä int bitter över att den här bilden inte är tagen idag utan för precis ett år sen. Jag BEHÖVER sol, sand och turkost hav nu. Mål 2012: överleva Jordens undergång och spara ihop tillräckligt med cash för att ta mig till Thailand nästa vinter.


Packelipack

Har just packat en flyttlåda precis så som jag vet att man inte ska packa, med alla tunga böcker och filmer jag äger i en och samma låda. Känner mig som en riktig onsdagsrebell.


Nyårsafton

Hade en stillsam nyårsafton med väldigt god mat, trevligt sällskap och ett svinkallt tolvslag. Det nya året har hittills bjudit på en fastkörning med Molly, ett par arbetstimmar på annat jobb och planering inför sambolivet som börjar om bara 27 dagar. I helgen drar jag till Gävle med mamsen och det blir en Ikea-sväng och min första tur på "mellandags"rean den här säsongen. Gävle brukar faktiskt ha en del fynd att erbjuda på rean i nyårstider så hoppas på mycket fint till nya läggan. Adios amigos


RSS 2.0