Stängt

Har haft sånt sjukt flow på stängningarna den här veckan! Har gått skitbra och har kunnat sluta tidigare varje dag och har fått beröm efter så det känns kanon ba. Hoppas på samma resultat imorgon. Och nästa torsdag drar vi till Hemavan! Fick en tväromvändning från min långdepp och känner mig kung i baren nu, tror jag bara behövde något att se fram emot. Nu ska jag krypa ner bredvid min bästa kille, godnatt & kram!


Livet

Kändes plötsligt lite bättre att jobba natt när man hittar tårta i kylen på jobbet!


Nere

Alltså jag mår inte bra just nu. Läste om vårdepression i tidningen imorse och kände bara mitt i prick!!! Har varit nere i flera veckor nu och är förbannad för att jag är det eftersom det är sol och vår ute varenda dag och jag borde vara glad. Vill åka iväg. Kanske åker iväg någonstans om två veckor när jag har tre dagar ledigt. Några ljuspunkter finns det ju iallafall, som att jag just nu ligger i min sprillans nya soffa som ÄNTLIGEN har kommit och käkar 29 kr/kg-godiset som jag och Dennis köpte igår. Ska kladda lite mascara på ögonfransarna nu och sen glida iväg till jobbet för ett härligt 21-06 pass......... Härliga "lediga" helg.


Listkärlek

Jag må vara lite arbetsskadad eftersom det är mitt jobb att göra ToDo-listor majoriteten av gångerna jag jobbar, men gud vad jag älskar listor!!! Ville bara dela med mig av det.

Ps. Idag älskar jag även Svinto eftersom min kastrull med fastbränd mjölk nu (nästan) ser som ny ut, fantastiskt!

Lycka

Alltså känslan av att kunna se på tv för första gången på 35 dagar!!!! Nu ska vi dock fortsätta se Dexter och inte kolla på tv nåt ikväll men vi KAN om vi vill! Hallelujah


RSS 2.0