Alltså

För att få hjälp med sina internetproblem ska man helst kolla felsökningsguiden på internet?? Logiskt. Tack kära iPhone för att du hjälper mig när det är svårt.


Bäst

Har haft bästa helgen på länge och nu är det bara en vecka kvar till semester! Återkommer med bilder. Puss


24 maj

Har en kanonhelg framför mig med start idag! Bar ut en fåtölj på min soliga balkong, hängde där i fyra timmar och läste ut en bok för första gången på alldeles för länge. Fick dock mitt straff för att jag fortfarande vägrar tro att man kan bli brun och ännu mindre bränna sig av solen i Sverige så nu har jag en inte så sexy linnebränna och en knallröda näsa och panna... Litar på att det lägger sig till imorgon! Kvällen har jag tillbringat på TCs uteservering och Café Göteborg med Julia. Imorgon lär bli minst lika bra! Äntligen sommar!


15 maj

Vilken fin dag det här har varit! Startade dagen med att krocka bilen lite med ett staket på jobbet klockan 05.50, sen flöt jobbet på i godan ro till 15.00 och då for jag hem och åt rostade mackor!!!! Har inte ätit det på fyra månader för vi har inte haft någon brödrost men nu fick jag en i födelsedagspresent som vi inveg idag! Gott!!! Sen är det ju Lovas födelsedag idag (grattis igen!) så ikväll har jag varit där på fika som var jättetrevligt! Bra bra dag


!

Kungliga vänner man har som kommer ihåg att man alltid velat ha en jordglob och köper med sig en hem från myrorna!


Men

Kära granne som började borra halv nio imorse och inte har slutat än,

jag hatar dig lite.


Funderar

Ok, nu är jag ledig. I sex dagar. Känner mig nästan nervös?? Vet som inte riktigt vad jag ska göra av all tid. Tror inte att jag har varit helledig sex dagar i rad sen påsklovet i trean utan att det har varit semester med någon resa eller något inbokat. Dock inte riktigt samma frihetskänsla att cykla hem mitt i natten i maj när det är minusgrader ute som att promenera från skolan i solskenet och veta att en veckas ledighet väntade (fast visst måste jag ha manipulerat det minnet lite; lär ju knappast ha varit solig fredagseftermiddag varje gång man gick på lov hehe). Hur som helst, långledig! Prio ett: måla naglarna!!!! Fast först sova.


Bra vecka

Ny tvättmaskin och bokat en vecka i Turkiet med Dennis. Gått ner i timmar på jobbet så jobbar ikväll och imorgon innan sex dagars ledighet väntar. Fyra veckor till semester. Det går bra nu!


RSS 2.0