Dagens tips

Gå på Systemet på nyårsafton, var mindre folk där idag än en vanlig vardag. Smidigt


Julfest

I lördags hade Teg julfest som jag hade bestämt mig för att gå på hur sjuk jag än var. Trevligt nog har jag mått ganska bra hela helgen så det var nemas problemas. Och jag hade så SJUKT roligt!!!! Mycket, mycket bra kväll! I veckan har jag julklappspanik och återvänder till mitt nyrenoverade jobb, spännande värre. Sen är det julafton på lördag? Va hende


?

Äter känguru?????


Stockholmare

Hahaha kan inte låta bli att tycka att det är roligt när jag får jobbrelaterat mail från Stockholm där adressen till vår restaurang står som "... UMEÅ, Norrland, Sweden". Ska vi inte bara göra Norrland till ett eget land?


Burk

Jaha, var hos farbror Doktorn (som var en tant) idag och är sjukskriven till söndag. Det trodde jag ej när jag blev förkyld för sisådär åtta dagar sen. Ligger därför i sängen och äter Marabou och ägnar mig åt min nya största hobby; att spana in alla möjliga inredningssidors Förvara-kategorier. Vill ha allt! Burkar till te, tvättmedel, diskmedel, medicin, kattmat om jag hade haft en katt, sysaker, sopsortering, lådor att ha dvd-filmer i, smarta anslagstavlor och så vidare. Gissa hur lycklig jag blev när jag hittade förvara.se! Himmelriket för en burknörd som jag. Nu vet ni vad jag önskar mig i inflyttningspresent.


Snörvlar

Har blivit helt knockad av årets förkylning. Ligger nerbäddad i sängen och tittar på serier och läser tidningar men jag har så tråkiiiigt. Blir superstressad av att inte göra något när jag inte är på jobbet. Det är 17 dagar kvar till julafton, antal inköpta julklappar: 0.


5 december

Idag fyller världens bästa kille år och det låg snö på marken när vi steg upp imorse. Mys mys


Snark

Sak jag inte ska göra imorgon:
stiga upp 05.10


RSS 2.0